Winkelwagen

Ruilen & Retourneren

Heeft u iets besteld maar is dit niet het juiste artikel of had u toch liever iets anders gewilt? Geen probleem, neem dan contact op met onze klantenservice dan helpen wij u graag aan het juiste product.

Heeft u iets besteld, maar was dit niet het juiste product en wilt u het niet ruilen voor iets anders? Geen probleem, dan kunt u uw bestelling retourneren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Let op: U draagt het risico voor retourzending. Wij adviseren daarom om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren al daar het niet verplicht is. Retourzendingen met een waarde van meer dan € 125,- dienen aangetekend te worden verzonden. Eventuele vermissing kunt u dan claimen bij uw vervoerder. Pakketten die niet voldoende gefrankeerd zijn, worden altijd door ons geweigerd.

Uitgesloten van retournering zijn:

– Aangebroken, beschadigde of in gebruik genomen artikelen.
– Artikelen die elders gekocht zijn dan via www.petsclusive.nl

Petsclusive behoudt het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het aankoopbedrag te vergoeden. Dit kan zich voordoen wanneer de verpakking geopend is, indien het artikel is gebruikt of beschadigd of niet retour is gezonden zoals aangegeven.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@petsclusive.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gratis Verzending

Vanaf €49,-

Makkelijk Retourneren

Niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug

100% Veilig Betalen

Betaal veilig met IDEAL of Creditcard