Bunny nature healthfood riceflakes (120 GR)

Bunny nature healthfood riceflakes (120 GR)

5,19

Op voorraad

Gratis verzending vanaf €49,-

  • Veilig betalen via IDEAL
  • Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

Beschrijving

Bunny Nature Healthfood Riceflakes 120 gr
De Bunny Nature Healthfood Riceflakes 120 gr is een aanvullend voedingssupplement voor dwergkonijnen en knaagdieren met maag- darmproblemen die door voeding komen. Voeding heeft een directe invloed op het welzijn van jouw huisdier. Het is daarom belangrijk de juiste voeding voor jouw vriendje te kiezen! Daarnaast is het handig als huisdiereigenaar om een kleine ‘apotheek bij noodgevallen’ te hebben voor jouw beestje. Met de Healthfood-lijn heeft Bunny Nature verschillende voedingssupplementen ontwikkeld voor knaagdieren en konijnen die kunnen helpen bij verschillende problemen. De supplementen kunnen verlichting bieden bij acute problemen, of preventief gegeven worden. Het is natuurlijk altijd belangrijk om contact op te nemen met een dierenarts als er iets met jouw beestje aan de hand is. De producten uit de Healthfood-lijn bevatten natuurlijke planten en kruiden en zijn vrij van conserveermiddelen, smaakversterkers, toegevoegde suikers en smaak- en kleurstoffen. 
De Riceflakes bevatten licht verteerbare rijst en groenten en kunnen ondersteuning bieden bij (beginnende) maag- darmproblemen die voortkomen uit voeding. Rijst en groenten als wortels, prei en erwten hebben een rustgevend en regulerend effect. Het is geschikt voor dwergkonijnen en knaagdieren.

– Voedingssupplement voor dwergkonijnen en knaagdieren
– Kan ondersteuning bieden bij (beginnende) maag- darmproblemen die voortkomen uit voeding
– Licht verteerbaar
– Bevat rijst, wortels, prei en erwten

Inhoud: 120 gram

Samenstelling: Rijstvlokken (91%), erwtenvlokken, wortelvlokken, prei (groenten 9%)

Toevoegingen (per kg): Vitamine A 6.000 IE, Vitamine D3 800 IE, Vitamine E / alle rac-alpha-tocoferylacetaat 40 mg, Koper als koper(II)-sulfaat, pentahydraat 7,2 mg, Jodium als calciumjodaat, zonder water 0,4 mg, IJzer als ijzer(II)sulfaat, monohydraat 45 mg, Zink als zinkoxide 43 mg, Mangaan als mangaan(II)-oxide 19 mg, Seleen als natriumseleniet 0,08 mg

Extra informatie

Gewicht 0,14 kg
Afmetingen 10 × 5 × 18 cm
Brand

BUNNY NATURE

Product Type

120 GR

Shipping Method

pakket

Pieces

1