Bunny nature secure bunny stress (250 GR)

Bunny nature secure bunny stress (250 GR)

28,47

Op voorraad

Gratis verzending vanaf €49,-

  • Veilig betalen via IDEAL
  • Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

Beschrijving

Bunny Nature Secure Bunny Stress 250 gr
De Bunny Nature Secure Bunny Stress 250 gr is een middel voor konijnen dat stresverlagend werkt op basis van feromonen.
Konijnen zijn vluchtdieren. Hierdoor zijn ze van nature voorzichtig en op hun hoede. Konijntjes kunnen snel gestrest raken in spannende situaties, zoals een nieuwe omgeving of partner. Socialisatie met een nieuwe partner verloopt niet altijd soepel en zonder stress. De feromonen in Secure Bunny van Bunny Nature kunnen een oplossing bieden in zulke stressvolle situaties! Feromonen kunnen een natuurlijk rustgevend gevoel geven. 

Om het welzijn van konijnen te verhogen, heeft het SIGNS-laboratorium, in samenwerking met het onderzoeksinstituut IRSEA, de volgende innovatieve oplossing ontwikkeld: een diffusor die een replica van natuurlijke moederlijke feromonen afgeeft met kalmerende eigenschappen door de verdamping van een gel over een periode vier weken.

Feromonen zijn moleculen die boodschappen tussen dieren van dezelfde soort overbrengen. Secure Bunny stelt jouw konijn dus in zijn eigen taal gerust. Door het moederferomoon, dat konijnen rond de geboorte vormen, is in de formule nagebootst en heeft kalmerende eigenschappen die het gevoel van eigenwaarde van het gestreste konijn verhoogt. 

Zet de geopende SecureBunny-bus vrijstaand in de konijnenruimte – zo hoog mogelijk en buiten het bereik van kinderen en dieren. Het is namelijk niet geschikt voor consumptie. Laat de bus open en verander de locatie niet voor optimale effectiviteit. 

– Stelt konijnen gerust op basis van moederlijke feromonen
– Ontwikkeld door het SIGNS-laboratorium, in samenwerking met het onderzoeksinstituut IRSEA
– Werkt door de verdamping van een gel over een periode vier weken

Inhoud: 250 gram

Extra informatie

Gewicht 0,32 kg
Afmetingen 11 × 11 × 6 cm
Brand

BUNNY NATURE

Product Type

250 GR

Shipping Method

pakket

Pieces

1